Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία: Οργώνει τη χώρα με ημερίδες-ανάσα Επιστήμης

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η πρώτη «Ημερίδα Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών Φαρμακείου» της Ελληνικής ΦαρμακευτικήςΕταιρείας (Ε.Φ.Ε.) ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αρκαδίας, στην Τρίπολη, την Κυριακή 23/2/2014.



Έπειτα από επιθυμία που εξέφρασε ο Φ.Σ. Αρκαδίας, τα θέματα που αναπτύχθηκαν, ήταν η «Φαρμακοεπαγρύπνηση» από την Καθ. κ. Χατζηαντωνίου Σοφία, καθώς και η «Φαρμακευτική Φροντίδα – Ορθή Φαρμακευτική Πρακτική», από την Καθ. κ. Τσαντίλη-Κακουλίδου Άννα. Ακολούθησε «Φαρμακευτικό Φροντιστήριο», το οποίο εισηγήθηκε η κ. Χατζηαντωνίου, με θέμα την «Σταθερότητα των Φαρμακοτεχνικών Προϊόντων και Ιδιοσκευασμάτων».

Η συμμετοχή και η ενεργός παρουσία πενήντα (50) φαρμακοποιών καθώς και η πολύτιμη συμβολή της Προέδρου του Φ.Σ. Αρκαδίας, κας Φράγκου, επέδρασαν καταλυτικά στην επιτυχία της Ημερίδας.

Ευχή όλων η προώθηση των σκοπών των Επιμορφωτικών Ημερίδων, δηλαδή η συνεχής κατάρτιση των Φαρμακοποιών Φαρμακείου σε επιστημονικά θέματα και ειδήσεις που αφορούν στο Φάρμακο, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων και προβληματισμών, μέσα από γόνιμο διάλογο μεταξύ επιστημόνων που καθημερινά αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις.

Ακολουθεί η ημερίδα της Κομοτηνής στις 9 Μαρτίου: